10de BI congres van het BICC-Thomas More: 29 maart 2017

woensdag 29 maart 2017 – 16u tot 20u
Campus De Vest, Zandpoortvest 60, 2800 Mechelen
INSCHRIJVINGEN SLUITEN OP VRIJDAG 17 MAART

 
Het jaarlijkse BI congres van het BICC-Thomas More is een belangrijk onafhankelijk evenement voor de BI-professional. Met trots mogen we dan ook de 10de editie van het BI-congres aankondigen. Wij hopen dan ook, samen met u, het glas te mogen heffen ter gelegenheid van deze jubileum editie.
 
The age of data:  'From big data tot streaming data'
We leven in het data tijdperk, waar alles wat ons omringt is gekoppeld aan een gegevensbron en alles in ons leven wordt digitaal vastgelegd. De fysieke wereld om ons heen is veranderd in ruwe informatie. IoT en de explosie van het aantal sensoren genereert (nog eens) enorme hoeveelheden data die de belofte van 'steeds meer inzicht' waar maakt. Maar dit lukt enkel voor diegenen die met succes de tsunami van streaming data verwerkt krijgt. Nu meer dan ooit, zijn de schaalbaarheid en real-time analyse van essentieel belang voor bedrijven die vooraan in het peleton willen wedijveren.
 
Om niet alleen stil te blijven staan bij wat er vandaag reeds gebeurd, zal futurist en trendwatcher Tom Palmaerts - Trendwolves - in de keynote zijn visie op de toekomst met ons delen.

Jan Roels - Micropole - geeft aan de hand van een aantal sprekende cases, op basis van de realiteit van BI en Big Data in de ondernemingen van vandaag, een blik naar de toekomst in het datalandschap.De verandering en disruptie is vandaag al vollop aan de gang. 
 
Peter Haems - Base3 - geeft aan waarom vandaag de dag er nog zoveel Business Intelligence en Data Analytics projecten falen. Daarbij krijgt u een handvol tips en adviezen voor het succesvol uitrollen van een data-project.
Henry Chong - Agiliz -  belicht hoe IoT hun benadering van de verzekeringssector heeft veranderd.
Met de invoering van de General Data Protection Regulation (GDPR) kunnen data professionals de topic van Data-Privacy niet meer negeren. Samuel De Klerck - Keyrus – licht de belangrijkste richtlijnen en de directe impactachter van deze nieuwe verordening toe.


16:00 - 16:30 Welkom (koffie/thee) en registratie – Business Fair
16:30 - 16:35 Introduction - Thomas More 
16:35 - 17:15 Keynote - Trendwolves - Tom Palmaerts
17:15 - 17:35 Big Data, Big Money? - Micropole - Jan Roels 
17:35 - 18:00 Business Fair break
18:00 - 18:20 Waarom BI en BA projecten falen? - Base3 - Peter Haems 
18:20 - 18:40 Hoe IoT de benadering van de verzekeringssector heeft veranderd  - Agiliz - Henry Chong 
18:40 - 19:10 Data Privacy - Keyrus - Samuel De Klerck 
19:10 - 19:15 Closing – Thomas More 
19:15 - … Networking cocktail – versnaperingen 
 
Wil u het volledige verslag van het 9de congres nog eens nalezen dan kunt u HIER terecht
Hier vind u de PRESENTATIES  van het 9de congres en voor sfeerbeelden kan u terecht op: BI Congress 2016 - Foto's 

 

Signups closed for this Event